Pokecali sme si s Killer Hertz + prinášame záznam z koncertu na BEATS FOR LOVE 2019

Chalanov z Killer Hertz sme pokatli toto leto na Beats for Love festivale v Ostrave. Velmi sa jim páčilo naše oblečenie.. :P Ak si ich nestihol na festivale, odporúčame ti pozreť záznam z koncertu nižšie v tomto blog poste. 

Nechceme povedať až tak vela dopredu, ale určite sa môžeš tešiť na našu spoluprácu, na ktorej už sa maká! Stay Tuned a všetko sa včas dozvieš. Big up a veľké ďakujem patrí chalanom z Killer Hertz - ONE LOVE.

1. Čavte chalani, ako sa máte? Aké bolo leto? 

Ahojte, ďakujeme za pozvanie, máme sa skvele! Leto bolo úžasné, ale rýchle. Napísali sme mnoho novej hudby, takže to vždy poteší!

2. Ako ste si užili Čechy a Ostravu? 

Zbožňujeme ju! Do Ostravy sme prišli skôr, kuknúť festival, všetko si očekovať, takže sme si totálne užili mesto a ľudí. Všetci boli na nás veľmi milí!

3. Na B4L festivale ste hrali na Main Stagi, na čo ste sa najviac tešili/ čoho ste sa najviac obávali? 

Tým, že to bola naša druhá LIVE show, neočakávali sme, že crowd bude preplnený. Ľudia však prišli a brutálne nás povzbudzovali. Verím, že máme všetci ten istý vibe. Zbožňujeme, keď ľudí niečo ohúri a my si myslíme, že sme v poslednej časti odviedli dobrú prácu.

4. Ako ste sa ako kapela dali dokopy? 

Tento príbeh je výživný! Phill, Morris and Peter prišli z Brightonu v Anglicku. Poznáme sa už niekoľko rokov, spoločne sme pracovali na niekoľkých projektoch pred Killer Hertz a keďže máme všetci hudobný background, prirodzene sme začali spoločne robiť aj hudbu. 

Chceli sme na tanečný parket vrátiť späť viacej melodických pocitov, ale stále ich udržiavať v silných basslines. Robiť to naživo bol pre nás všetkých sen, takže sme prišli so záverom, že musíme rozvinúť živú šou a hlavným predstaviteľom MC Multiplex a Henque visuals, ktorý pracuje spoločne s Jordy z MindMap Events, ktorá navrhuje dizajn predstavení.

Myslíme si, že je to kľúč, doručiť balíček úplný. Vrátane vizuálov a jednotlivých elementov počas predstavenia, vytvárame zážitok a skutočné majstrovské dielo!

5. Povedzte nám nejakú funny story, čo sa stalo v zákulisí. 

Nemôžeme ti povedať príliš moc, ale 3 z nás skoro museli spať vonku, pretože sme v backstagi na afterparty v Ostrave stratili kľúče od hotelovej izby.

6. Aká je tvoja najobľúbenejšia pizza? 

Pizza je ako festival: aj keď je zlá, je celkom dobrá. :D 

7. Aká je vaša najobľúbenejšia značka oblečenia. 

Musíme povedať, že to je DNB Wear značka. Dokonca sme ju mali napísanú na stagi v Ostrave!

8. Pripravujete niečo nové, na čo sa môžeme tešiť? 

Práve sme spustili náš nový track v spolupráci s Raphaella, s názvom “More”. Mohli by sme z toho urobiť dáky cheeky harder club edit.


9. Kedy prídete naspäť na Česko alebo Slovensko? Ako projekt alebo osobitne? 

oDufáme, že sa vrátime skoro. Opýtaj sa local promotors, aby si nás bookli.

10. Máte dáke posledné slová pre našich fanúšikov? 

Tešíme sa vašej podpore pod stage-om, ale aj online. Čítame všetky správy od vás a snažíme sa odpovedať! Dúfame, že sa čoskoro stretneme na jednom z našich vystúpení.

  • TEXT: Mila & Ninuš
  • PHOTO & VIDEO: Beats For Love archive

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info